Om oss

Alfing grundades för över 50 år sedan.
År 2018 förvärvades Transpo Konstruktion AB vilket stärker företagets position på marknaden samtidigt som verksamheten utvecklas för att möta kundernas ökade krav.

Under Alfing finns grenarna Alfing Produktion, Alfing Seating och skogsmaskinstillverkaren Terri. Våren 2021 och förvärvades Alfing i Älmhult av det Jönköpingsbaserade investmentbolaget Inev. Vill du veta mer om Alfing finns information om de olika grenarna samlade under alfing.se.

 

Vår affärsidé

Vi ska med hög teknisk kompetens i nära samarbete med våra kunder erbjuda konstruktion, tillverkning och ytbehandling av produkter i främst plåt och rör. Vi erbjuder ett helhetskoncept inkluderande montering, lagerhållning och distribution.

Vår målsättning

Vi ska leverera kompletta produkter och sätter mycket prestige i arbetet att ha hög service och visa ett stort engagemang gentemot våra kunder. Vi lever efter vår slogan – Making your visions real.

 

Träffa våra medarbetare

Lär känna personerna som utgör Alfing Produktion och ta del av deras personliga resa hos oss. Alla med sin unika historia och väg fram till det de gör hos oss idag!

Mia Lörincz

En erfaren 52-årig medarbetare vid Alfing Produktion som är känd för sin mångsidighet och engagemang. Med en imponerande karriär på över 20 år inom...

Philip Petersson

Philip Petersson, en 28-årig konstruktör som har jobbat på Alfing Produktion sedan 2016. Han är en engagerad medarbetare med en passion för design ...