Philip Petersson

Philip Petersson, en 28-årig konstruktör som har jobbat på Alfing Produktion sedan 2016. Han är en engagerad medarbetare med en passion för design och innovation. Med en bakgrund som robotsvetsare har Philip genomgått en imponerande utvecklingsresa inom företaget där han nu använder sin kunskap till att skapa allt från fixturer till svetsrobotar.

Genom interna utbildningar och en ständig strävan efter kunskap har Philip tagit sig från att vara en robotsvetsare till att bli en skicklig konstruktör. Sedan augusti 2023 har han arbetat med att utveckla och optimera olika produktionsprocesser på Alfing, där han trivs med den varierande arbetsmiljön och utmaningarna som möter honom varje dag.

 

”Som anställd på Alfing känner jag mig alltid uppskattad och de är väldigt bra på att uppmuntra sina anställda att växa och utvecklas inom företaget” säger Philip.

Själv har han deltagit aktivt i utbildningar och tagit vara på möjligheter att utöka sin kompetens, vilket nyligen inkluderade en kurs i Värnamo för att lära sig om den nya panelbockningsmaskin från Salvagnini som är företagets senaste investering.

För Philip är det samarbetet med kollegorna och den positiva arbetsmiljön som gör jobbet på Alfing så roligt. Han beskrivs som en engagerad och hjälpsam individ som alltid strävar efter att leverera högkvalitativa resultat. Hans energi, öppenhet för frågor och viljan att dela med sig av sin kunskap gör honom till en värdefull tillgång och en omtyckt kollega menar hans kollegor.


Tillbaka