Mia Lörincz

En erfaren 52-årig medarbetare vid Alfing Produktion som är känd för sin mångsidighet och engagemang. Med en imponerande karriär på över 20 år inom företaget har Mia arbetat sig genom olika avdelningar och roller, från lacken till verkstadsansvarig och även arbetsledare för svets och montering.

Mias anpassningsbarhet och vilja att ta sig an nya utmaningar har gjort det möjligt för henne att prova på olika arbetsuppgifter och avdelningar inom företaget. Hon trivs med den varierande arbetsmiljön och betonar vikten av att få möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Alfing.

 

Under en vanlig arbetsdag hanterar Mia inköp, leveranskontroller, prissättning och offerter samt upprätthåller kontakten med leverantörer. Hennes engagemang och plikttrogenhet gör henne till en pålitlig kollega som tar sig an uppgifter med energi och noggrannhet. Med sitt breda kunnande och positiva inställning är Mia en värdefull tillgång för Alfing Produktion och en väldigt uppskattad arbetskamrat.

Bortsett från sitt arbete på Alfing ägnar Mia sig åt sitt stora intresse för att föda upp travhästar och fotografera djur och natur. Hon är stolt ägare till nio hästar och delar en passion för hästar som har följt henne genom livet.


Tillbaka