Investering i toppmodern panelbockningsmaskin

Vi är glada att meddela att Alfing Produktion har investerat i den senaste tekniken genom att köpa in en P2 panelbockningsmaskin från Salvagnini. Denna toppmoderna maskin kommer att möjliggöra ökad effektivitet och mångsidighet i vår produktionsprocess.

Maskinen är imponerande mångsidig inom plåtbearbetning. Med en kapacitet att hantera plåttjocklekar från 0,4 mm till 3 mm erbjuder den flexibilitet för olika produktionsbehov. Dess universella bockblad och avsaknad av ställtid ökar produktiviteten avsevärt, vilket innebär att vi nu är redo att ta våra produktionsprocesser till nästa nivå.

Den smarta tekniken bakom maskinens anpassningsbara process säkerställer hög kvalitet och minimerar avfall, vilket förbättrar arbetsflöde, säkerhet och slutresultat. Dessutom är P2-maskinen miljövänlig med en låg energiförbrukning på endast 5 kW, vilket bidrar till både hållbar och ansvarsfull produktion. Vi ser även fram emot den hanteringsrobot som ska installeras till panelbockmaskinen inom kort, vilket kommer innebära att roboten sköter in- och utmatning av plåt.

Kontakta oss för mer information om hur vår nya panelbockningsmaskin kan förbättra våra tjänster och produkter för dig som kund.

Tillbaka