TVÅ OBEROENDE PULVERLACKS-ANLÄGGNINGAR GER STOR FLEXIBILITET


Stora och komplexa eller små och enkla detaljer? Tjockt eller tunt gods? Korta eller långa serier? Frågor som inte längre har någon betydelse eftersom vi med våra två oberoende pulverlacksanläggningar nämligen kan välja den mest kostnadseffektiva metoden för dig som kund.

Vi använder modern och miljövänlig pulverlack i båda våra anläggningar eftersom det ger en mycket hög kvalitet till den bästa totalekonomin. Pulverlacken är fri från lösningsmedel och är därför ett bättre val för den miljömedvetne.

Vi som jobbar med lackeringen har lång erfarenhet av industrilackering och håller oss ständigt uppdaterade när det gäller nya färger, metoder, allt för att kunna hålla vad vi lovar.

Våga testa oss som leverantör av legolack, vi skall se till att ni blir riktigt nöjda. Det är ju vårt jobb. Vi välkomnar alla som känner för att samarbeta med ett framåtsträvande företag som ser framtiden redan idag.

LACKANLÄGGNING 1

lackanlaggning1

Nyrenoverad conveyoranläggning med nytt automatiskt pulverkök vilket gör att vi mycket snabbt kan växla kulörer för att kunna vara flexibla. Nyligen ombyggd och moderniserad 5-stegs förbehandling innehållande Novaclean och Bonderite.

LACKANLÄGGNING 2

Vår nya manuella pulverlackering som är byggd under 2013 tar oss upp till en helt ny nivå inom lackering. Den är uppbyggd efter den senaste tekniken med individuellt styrda lösbommar vilket innebär att vi kan ha flera jobb i gång samtidigt. Detta i kombination med innovativa hängsystem gör att vi har en riktigt effektiv process där vi kan hålla en hög produktionsnivå till en låg energikostnad. Till anläggningen har vi en stor modern sprutbox som följer europeiska regler gällande ventilation, allt för att ge lackerarna en riktigt bra miljö. Snabba färgbyten och manuell applicering gör oss kostnadseffektiva även på komplicerade produkter i små volymer.

LACKANLÄGGNING 2

lackanlaggning2_2

Ugnen är av kammar typ med en indirekt värmeväxlare på 250 kW. Detta betyder att även riktigt tjockt gods går att härda ut fullständig inom rimliga tider, ofta till en låg kostnad dessutom jämfört med att lacka sådana detaljer i en traditionell conveyoranläggning.